Menu

Дан науке у Србији 2018

Биолошки факултет Универзитета у Београду и Центар за научно-истраживачки рад студената Биолошког факултета и ове године обележавају Дан науке у Србији.

Манифестација поводом обележавања Дана науке у Србији биће одржана 10. јула у Ботаничкој башти "Јевремовац", а улаз ће бити бесплатан за све заинтересоване посетиоце у периоду од 10 до 18 часова.

У  оквиру обележавања Дана науке у Србији имаћете прилику да чујете два научно-популарна предавања у периоду од 11 до 12 часова, која ће бити прилагођена различитим нивоима познавања биологије. За све време трајања манифестације моћи ћете да учествујете у разним радионицама које ће бити прилагођене за све узрасте. Поред предавања и радионица позивамо вас да нам се прикључите у дебати која ће бити организована у поподневним часовима. Такође, уживаћете у поставци прелепих фотографија које су дело студената биологије, као и у бесплатним, стручним вођењима по Ботаничкој башти која ће се организовати у више термина (програм се налази приложен на дну стране).

За више информација пратите догађај на Фејсбуку.

 

Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (program_dan_nauke.pdf)Програм  159 Kb
Go to top