Menu

Karijerni dan - šta dalje nakon studija?

Drage koleginice i kolege,

U terminu od 16-18.30h 7. maja 2018., u ponedeljak, u Biblioteci Instituta za zoologiju biće održan događaj "Karijerni dan - šta dalje nakon studija?".
Lično vam preporučujemo da dođete na što više predavanja budete mogli i da postavljate pitanja vezana za ono što vas interesuje, stoga što je ovo jedinstvena prilika za sve studente.
S obzirom da većina studenata našeg Fakulteta nakon završenih studija ode i u druge grane koje nisu nužno nauka, želeli smo da takve ljude dovedemo da ispričaju svoj karijerni put, iskustva, da vam daju savete i odgovore na sva vaša pitanja. Poseban osvrt je stavljen i na postdiplomske studije, o kojima će vam govoriti sadašnji studenti doktorskih studija, a i oni koji su na studijama u inostranstvu već bili.
Iskoristite ovu šansu da vidite sve moguće opcije i vrata koja vam se otvaraju nakon završenih studija. Neki od predavača, iako po tematici možda vam nisu na prvi pogled interesantni, kao predavači će vas oduševiti i dati neke uopštene savete primenjive na bilo koji put za koji se odlučite.
 
Predavači su bivši studenti osnovnih akademskih studija Biološkog fakulteta koji trenutno rade u :
-bioinformatičkim kompanijama,
-nevladinim orgnaizacijama,
-u sektoru inovacija i transfera tehnologije,
-medicine i kompanijama za kliničke studije,
-farmacije i ekotoksikologije,
-RNK biologije,
-ekokonsaltinga i izrade studija slučajeva,
-marinske biologije i mnogi drugi.
Program je U PRILOGU. 
Dođite na događaj i podržite CNIRS BF da orgnaizuje još sličnih događaja u budućnosti.
 
Srdačan pozdrav,
Vaš CNIRS BF
Go to top