Menu

Конкурс за најбољи научно-истраживачки рад Универзитета у Београду

У циљу подстицања бољег успеха на студијама, развијања интересовања за научно-истраживачки и стручни рад студената, подстицања креативног и критичког мишљења, студентима основних академских студија, односно интегрисаних академских студија, Универзитет у Београду сваке године додељује награду за најбољи научно-истраживачки и стручни рад студената из сваке групације факултета, израђен у претходној календарској години.
 
Писмени, дипломски, семинарски и други студентски радови који представљају наставну обавезу, не могу се подносити на конкурс.
 
Награђени радови се штампају у посебном зборнику, чији је уредник проректор за науку и објављују се на интернет страници Универзитета.
 
Рок за пријављивање радова на конкурс је 15. март 2018. године.
 
У прилогу сваког рада доставља се запечаћена коверта на којој је назначена шифра рада, а у којој су подаци о аутору рада и то: име и презиме, година студија, студијски програм, контакт адреса и телефон.
Радови се достављају у штампаној и електронској форми - непотписани, са шифром и кратком стручном оценом факултета проф. др Јелени Лозо, Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

Go to top