Menu

Конкурс за израду студентских научно-истраживачких радова

Управни одбор Центра за научно-истраживачки рад студената Биолошког факултета у складу са чланом 17 Правилника о организацији и раду Центра за научно-истраживачки рад студената Биолошког факултета расписује:

КОНКУРС ЗА ИЗРАДУ СТУДЕНТСКИХ НАУЧНО-ИСТРАЖИВАЧКИХ РАДОВА ЗА 2019. ГОДИНУ

Право учешћа на Конкурсу имају сви студенти основних академских студија Биолошког факултета Универзитета у Београду. Студент може да конкурише за највише две теме са обавезно назначеним приоритетом у електронској пријави (Прва жеља, Друга жеља). Током једне школске године студент може учествовати у изради једног студентског истраживачког рада.

За пријављивање на Конкурс, неопходно је попунити електронску пријавупреко које се такође прослеђује биографија (до две А4 стране) и мотивационо писмо (до 350 речи) за изабране теме.

Попуњавање електронске пријаве биће вам потвђено мејлом у виду копије ваше пријаве.

НАПОМЕНА: Уколико студент конкурише за два научно-истраживачка рада (Прва жеља, Друга жеља), неопходно је при попуњавању електронске пријаве послати мотивационо писмо, за сваки рад по једно (два уколико сте изабрали и другу жељу), и у називу фајла назначити које је писмо за који научно-истраживачки радУколико недостаје мотивационо писмо за неки од жељених радова пријава за тај рад ће се сматрати непотпуном (уколико је послато мотивационо писмо за прву жељу, а није за другу жељу, сматраће се да кандидат конкурише само за прву жељу). При слању биографије и мотивационог писма неопходно их је назвати као на следећем примеру: биографија: CV_IME_PREZIME; мотивационо писмо: MP_IME_PREZIME_ŠIFRA ŽELJE.

Списак тема и текст конкурса можете наћи на линку и у прилогу ове странице.

Рок за пријављивање је 10. јануар 2020. године.

Накнадне пријаве неће бити узимане у разматрање. 

По завршетку Конкурса, све пријаве ће бити прослеђене менторима на разматрање и одлучивање. Резултати Конкурса ће бити објављени најкасније до 29. јануара 2020. на сајту Биолошког факултета и сајту студената.

Након објављивања резултата, студенти које ментори изаберу за одређене теме биће контактирани од стране чланова Управног одбора Центра за научно-истраживачки рад студената Биолошког факултета за даље инструкције.

УПРАВНИ ОДБОР ЦНИРС БФ

Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (konkurs za izradu studenstkih naucno-istrazivackih radova 2020.pdf)konkurs za izradu studenstkih naucno-istrazivackih radova 2020.pdf 328 Kb
Go to top