Menu

Новости

4.јул 2018.

Биолошки факултет Универзитета у Београду и Центар за научно-истраживачки рад студената Биолошког факултета и ове године обележавају Дан науке у Србији.

Манифестација поводом обележавања Дана науке у Србији биће одржана 10. јула у Ботаничкој башти "Јевремовац", а улаз ће бити бесплатан за све заинтересоване посетиоце у периоду од 10 до 18х.

Више информација овде.

4.јун 2018.

Објављен је Конкурс за студентске летње праксе за 2018. год. Текст конкурса овде.

29.мај 2018.

Објављен је Конкурс за израду научно-истраживачких радова за 2018. год. Текст конкурса овде.

24.мај 2018.

Стручне праксе за студене Биолошког факултета у области грађевине, инфраструктуре и саобраћаја. Обезбеђено је 8 места, рок за пријаву је 17. јуни 2018. Више информација на фејсбук страници ЦНИРС БФ и на: http://biolozi.bio.bg.ac.rs/index.php/vesti/3822-strucna-praksa-za-studente-bioloskog-fakulteta-oblast-gradevine-infrastrukture-i-saobracaja 

21. мај 2018.

ЦНИРС БФ заједно са Биолошким факултетом организује јубиларни 10.  Сајам науке који ће се одржати 24. маја у библиотеци Института за зоологију, са почетком у 14 часова. Позивамо све студенте да присуствују јединственој прилици где могу да сазнају о могућностима израде студентских радова на катедрама Факутета и лабораторијама великог броја института у Београду. Овом приликом студенти ће бити упознати са условима пријаве за Конкурс за израду студентских научно-истраживачких радова и имаће прилику да добију одговоре на сва своја питања.

4. мај 2018.

У понедељак, 7. маја, од 16 часова, у Библиотеци ИЗОО одржаће се догађај по имену "Каријерни дан - шта даље након студија?". Позивамо све студенте да присуствују свим предавањима, јер ће иамти прилику да чују различите мишљења на тему који каријерни пут да изаберу. 

20. април 2018.

Oтворена пријава за плаћену праксу PAN-EUROPEAN SEAL PROFESSIONAL TRAINEESHIP за дипломце природних и техничких наука у кровним европским институцијама. Рок за онлајн пријаве је 30. април 2018. Више информација на: http://www.bg.ac.rs/sr/vest.php?id=907

03. април 2018.

Српска академија наука и уметности заједно са Технолошко-металуршким факултетом организује конференцију ЕЛМИНА 2018. Позивамо све студенте да се пријаве. Учешће је бесплатно. Више информација на: http://elmina.tmf.bg.ac.rs

 

17.март 2018.

ЦНИРС БФ заједно са управом Биолошког факултета и ове године спрема јубиларни 10. по реду Сајам науке на којем ћете имати прилику да чујете о могућностима за израду ваших студентских радова на катедрама Факутета и лабораторијама великог броја института у Београду. Том приликом студенти ће бити упознати са условима пријаве за Конкурс за израду студентских научно-истраживачких радова и имаће прилику да добију одговоре на сва питања.

16. март 2018. 

Позив за учешће на интерактивним радионицама под називом "Дијагностика кроз призму науке - Др Хаус".

 

 

Go to top