Menu

2016.

27. мај 2016.

Најава Конкурса за израду студентских научно-истраживачких радова за 2016. годину

 

Драге колегинице и колеге,

Након успешно завршеног Сајма науке 2016, тим ЦНИРС-а БФ ради на прикупљању наслова тема које ће се налазити у оквиру Конкурса за израду студентских научно-истраживачких радова у наредној школској години.

Кроз недељу дана, након дефинисања тема, услова и потребне документације биће расписан Конкурс за израду студентских научно-истраживачких радова, након чега ћете имати прилику да се пријавите и изаберете до две теме и на тај начин добијете прилику да у наредном периоду радите интересантна истраживања. Након што ментори одаберу студенте, дефинисаће се рокови за почетак практичног рада и изабрани студенти са темама биће јавно истакнути. Пратите нашу страницу на Фејсбуку као и вести на сајту студената и сајту Факултета, јер нове информације ускоро стижу.

Такође, на нашој Фејсбук страници можете погледати и галерију фотографија са осмог по реду Сајма науке 

Срдачно вас поздравља,
ЦНИРС БФ

 

23. мај 2016.

Постер Сајам науке 2016.

 

19. мај 2016.

Обавештење о одржавању осмог Сајма науке на Биолошком факултету                            

 

Драге колегинице и колеге,

Обавештавамо вас да ће ове године, осми по реду, Сајам науке бити организован у сарадњи Центра за научно-истраживачки рад студената Биолошког факултета (ЦНИРС БФ) и Биолошког факултета.

Сајам науке 2016. ће се одржати 25. маја у Великој сали Института за зоологију, са почетком у 10 часова.

На овогодишњем Сајму науке теме ће презентовати научници са Института за молекуларну генетику и генетичко инжењерство, Институтa за медицинска истраживања, Института за биолошка истраживања „Синиша Станковић“, Института за заштиту биља и животну средину и једне катедре Биолошког факултета.

Поред презентација тема студентских научно-истраживачких радова и научно-истраживачке делатности лабораторија, на овогодишњем Сајму науке биће одржане три презентације студената са летњих пракси и презентације о могућностима запослења у другим привредним делатностима.

Након одржаног Сајма науке, ЦНИРС БФ ће расписати Конкурс за израду студентских научно-истраживачких радова, који ће укључивати теме представљене на Сајму науке, а на који ће моћи да се пријаве сви студенти основних академских студија Биолошког факултета.

О свим детаљима ћете бити благовремено обавештени путем студентског сајта, сајта Факултета и Фејсбук странице ЦНИРС БФ као и на самом Сајму науке.

Више информација о раду ЦНИРС-а можете наћи на линку.

Видимо се на Сајму науке!

Центар за научно-истраживачки рад студената Биолошког факултета и Биолошки факултет Универзитета у Београду 

Go to top