Menu

2008-2015.

 

САЈАМ НАУКЕ 2014. - ПРИЈАВЉИВАЊЕ

 

Након успешно одржане традиционалне манифестације "Сајам науке 2014" на Биолошком факултету, и ове године имате могућност да се пријавите за волонтирање на пројектима у некој од представљених лабораторија. 

Сваки студент има право да конкурише за волонтирање на највише два пројекта. Уколико студент буде примљен на више од једног пројекта у обавези је да се определи само за један како би што више студената имало могућност волонтирања у току ове године. Презентације можете пронаћи на ЛИНК-у (ПРВА и ЧЕТРНАЕСТА презентација су ван диска).

Неопходно је да се ваша пријава састоји од CV-ја и мотивационог писма. Молимо вас да CV и мотивационо писмо инкорпорирате у један документ (.doc, .docx, .pdf) који ћете послати на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. најкасније до 23. јануара 2015. године у поноћ. Такође, јако је битно да у називу мејла назначите на који се пројекат односи ваша пријава (линк).

Након сваког примљеног мејла-а биће вам потврђено приспеће истог.

Након 23. јануара Студентски парламент Биолошког факултета ће проследити све ваше пријаве одговарајућим лабораторијама, које ће одлучити кога ће примити или ког студента ће позвати на разговор поводом самог волонтирања на одређеном пројекту.

Хвала вам што сте у великом броју присуствовали на овогодишњем "Сајму науке 2014" и желимо вам пуно среће на конкурисању за место волонтера на неком од представљених пројеката.

Ваш СПБФ

Фото: Ксенија Богдановић 

О САЈМУ НАУКЕ СТУДЕНАТА БИОЛОШКОГ ФАКУЛТЕТА

 

"Сајам науке" представља манифестацију коју организује Студентски парламент Биолошког факултета у сарадњи са продеканом за науку и докторске студије, која подразумева увођење студената Биолошког факултета у научни рад – како у лабораторијску праксу, тако и у методологију писања научног рада. Циљ ове манифестације је да се студенти Билошког факултета припреме и оспособе за научни рад (лабораторијско-методолошки) и да се науче тумачењу, писању и презентовање научних резултата. Исто тако на овај начин лабораторије које учествују промовишу своју област и након завршавања програма који предвиђа "Сајам науке" добијају студенте који су потенцијални дипломци или докторанти из њихових области.

"Сајам науке" би требало да буде предвиђен за студенте свих година, како би и млађи студенти могли да почну научно да се развијају од почетка студија.

 

Go to top