Добро дошли!

Добро дошли на одељак сајта студената Биолошког факултета, који је посвећен будућим студентима.

На овој страници можете наћи услове уписа на прву годину основих академских студија Биолошког факултета, књигу предмета као и информације о припремној настави и најбитније термине за сваког бруцоша.

САЈТ студената служи за пружање тачних и правовремених информација свим студентима Биолошког факултета. На сајту се налазе сва обавештења у вези са одржавањем предавања, вежби, колоквијумима као и терминима испита. Вести објављују предметни професори и асистенти, као и представници студената у Студентском парламенту.

ИНФОРМАТОР Биолошког факултета Универзитета у Београду је настао из потребе да се на једном месту обједине све важне информације које ће студентима омогућити да се информишу о модулима како основних, тако и мастер академских студија. Информатор је доступан у штампаној и електронској форми. Штампани информатор садржи примере тестова са квалификационих испита, за разлику од електронског који их не садржи. Информатор можете купити у Студентској служби Факултета, адреса, Студентски трг 16. Цена информатора је 500 рсд.

Желимо вам успешно студирање!

Go to top