Menu

Недеља свести о мозгу

Студентска секција за неуронаке позива све заинтересоване да буду волонтери Недеље свести о мозгу 2018. Манифестација ће се одржати у Београду, у периоду од 12 – 18. 3. 2018. године.

Манифестација је усмерена према популаризацији неуронаучних сазнања. Уколико те неуронаука чини радозналим/ом и волиш да своје знање и ентузијазам према науци преносиш другима, ако желиш да стекнеш искуство у организовању научно-популарних манифестација и промоцији науке и да се уједно лепо забавиш и упознаш људе који деле твоја интересовања, пријави се за волонтирање на Недељи свести о мозгу!

Уколико си баш ти заинтересован(а) пошаљи текст до 300 речи у коме ћеш нам се представити и објаснити своју мотивацију за волонтирање на Недељи свести о мозгу. Текст у облику Wоrd документа пошаљи на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.. Конкурс је отворен до 12. 2. 2018. године. Пријаве које не испуне поменуте критеријуме нећемо узети у разматрање. Изабрани кандати биће позвани на разговор, како би изабрали најбоље од најбољих да буду део наше манифестације.

Претрага

Пријављивање

Go to top